Projecten

Limbraco International BV realiseert wereldwijd turn-key projecten. Maar ook het aanpassen, uitbreiden of een totale upgrade van uw kwekerij is bij ons in vertrouwde handen. Alle noodzakelijke berekeningen betreffende klimaatbeheersing - temperatuur, ventilatie, luchtvochtigheid, luchtverdeling en meer – als ook de elektrische en werktuigbouwkundige installaties worden door onze ervaren medewerkers verzorgd.


Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV

Uitvoering op locatie

Vanaf het uitwerken van de eerste plannen tot en met de oplevering van uw project denken wij met u mee. De installatie wordt geheel verzorgd door ons eigen team van ervaren medewerkers. Wij realiseren zowel projecten op het gebied van compostering (voor champignons) als ook de champignonteelt zelf. Doordat onze medewerkers bij ieder project zorgen voor een goede aansturing en overzicht, blijven kwaliteit en continuïteit gegarandeerd.

Moderne fabricagehal in Horst

Fabricage van de benodigde apparatuur en onderdelen vindt plaats in onze ruime fabricagehal te Horst, Nederland. Wij hebben hier de mogelijkheid te werken met de laatste meetapparatuur, om zo alle onderdelen uitvoerig te testen alvorens deze worden getransporteerd.

Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV
Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BV

Single-layer teeltsysteem

Zeker met nieuwe innovaties is Limbraco International niet bang om buiten de traditionele opzet van een champignonkwekerij te treden. Dit hebben we al bewezen met ons zeer succesvolle één-laag teeltsysteem, welk inmiddels al in Nederland en op diverse plaatsen in Duitsland operationeel is. Wij hechten veel waarde aan het continue verbeteren, innoveren en ontwikkelen van technieken, om zo voor iedere wens een passende oplossing te kunnen bieden. Ook na de oplevering blijven wij beschikbaar voor ondersteuning waar nodig; aftersales en service staan bij ons altijd hoog in het vaandel.

Enthousiast over onze werkwijze?
Neem gerust contact op voor meer informatie.

“Doordat onze medewerkers bij ieder project zorgen voor een goede aansturing en overzicht, blijven kwaliteit en continuïteit gegarandeerd„