Constructie

Constructie is een ruim begrip bij Limbraco.

Of het nu gaat om het leveren van de totale staalconstructie voor uw project of alleen de draagbalken voor de deurrailsystemen, deursystemen, sandwichpanelen constructies of stellingen. U kunt nagenoeg alle wensen hiervoor bespreken met onze sales afdeling en in een eventueel vervolgtraject met onze project engineers.

staalconstructie v. Hooijdonk 2.jpg

Staalconstructie

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw project turn-key uit te voeren, of wanneer u de staalconstructie ook door ons wilt laten leveren en plaatsen, zullen wij hiervoor onze uiterst vakbekwame partnerbedrijven inschakelen. In combinatie met hun, en indien nodig lokale constructeurs, maken wij voor u alle benodigde calculaties. Op deze manier kan de constructie overal ter wereld probleemloos worden gebouwd. Onze medewerkers zullen dit graag met u bespreken.

Sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen zijn van Duitse makelij en vallen dus ook onder de noemer “Deutsche Gründlichkeit”. De sandwichpanelen worden met uiterste zorg geproduceerd waarbij kwaliteits- en esthetisch aspect hand in hand gaan. Onze panelen zijn “food grade” en voorzien van de beste kwaliteit lakbescherming. Voor de champignonteelt zijn ze voorzien van de zogenoemde FS4000 kwaliteitsbescherming. Dit resulteert in een topkwaliteit die nodig is voor de extreme omstandigheden in de teeltcellen.

Uniek zijn onze dubbel geprofileerde plafond panelen met een dikte van 100mm. Deze garanderen een vrije overspanning tot 7 mtr. met minimale vering en met volledige fabrieksgarantie.

Limbraco_GTL_EUROPE-Pilzland-120.jpg
Limbraco_GTL_EUROPE-Pilzland-161.jpg

Deuren

Erg belangrijk in de champignonteelt zijn goed sluitende deuren. Ten eerste om een goed klimaat te waarborgen in de teeltcel, en ten tweede om ongedierte en ziektes buiten de deur te houden.

Onze deuren worden gemaakt van dezelfde kwaliteit sandwichpanelen als de wanden en plafonds. Zeker zo belangrijk zijn de geleidesystemen en deurbeslag. Alleen topkwaliteit wordt door ons verwerkt. Hefschuifdeuren kunnen naar wens worden voorzien van (overdruk)vluchtdeuren of overdrukroosters. De deurwagen kan handbediend worden uitgevoerd of middels een hydrauliek unit. Onze sales afdeling kan u verder informeren.

Teeltstellingen

Limbraco levert gegalvaniseerde en aluminium stellingen. Gegalvaniseerde stellingen zijn populair bij de machinale oogstbedrijven. Ook hier doet de aluminium stelling steeds vaker zijn intrede. Limbraco kan de aluminium stelling van top kwaliteit zeer gunstig aanbieden omdat wij deze zelf rechtstreeks inkopen. Hierdoor kunnen wij aan bijna alle wensen voldoen. Van onze standaard stellingen tot extra verzwaarde uitvoeringen. Zoekt u voor uw bedrijf een afwijkende stelling? Bespreek het met ons, dan kunnen wij u in de meeste gevallen van een passende oplossing voorzien.

Limbraco zit niet stil. Wij zien de behoefte in de markt voor de teelt van air mycelium. Dit mycelium wordt geteeld voor de productie van vegetarisch voedsel en vele andere producten. Limbraco heeft hiervoor een aangepaste stelling ontwikkeld die, in combinatie met het juiste klimaat, zorgdraagt voor ideale omstandigheden voor uw substraat.

ALU stellingen 2.JPG

Indien u meer informatie wenst, zowel op technisch als functioneel vlak, neem dan gerust contact met ons op. 
Wij staan u graag te woord.