Controls

De afdeling Controls is volledig gericht op het zo efficiënt en veilig mogelijk aansturen van een installatie. Onze engineers weten als geen ander de technische mogelijkheden te combineren met de uitdagingen van een champignonteelt in de praktijk.


‘State of the art’ klimaatbesturingsysteem

Ons klimaatbesturingsysteem durven wij met een gerust hart te meten met alle andere beschikbare besturingssystemen. Het VEC 41-systeem met bijbehorende Process Manager software is een uiterst betrouwbaar systeem, voorzien van alle mogelijke regelingen die nodig zijn voor een goede compostering of een winstgevende teelt. 


De celcomputer is voorzien van een duidelijk 7-inch color touchscreen met uitlezingen, parameters en grafieken. Dit vinden we ook terug in de zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke Process Manager software voor uw personal computer.

Limbraco BV​​

Limbraco BV

Belangrijke informatie direct te raadplegen

Parameters als temperaturen, vocht deficit, CO² gehalte, verse lucht, inblaaswaardes maar ook het geïntegreerde sproeisysteem worden feilloos door het VEC 41-syteem bewaakt en aangepast. De data worden middels grafieken en log-bestanden voor u bewaard. Natuurlijk direct in te zien middels een duidelijke grafische weergave op het touchscreen en de personal computer.

Onze computersystemen zijn beschikbaar voor fase-1 compostering, fase-2 en fase-3 tunnelsystemen én voor champignonkwekerijen.

Complete elektra installatie

Limbraco International verzorgt - indien u dat wenst - de gehele elektra installatie. Uw grote voordeel is dat wij precies op de hoogte zijn van de benodigde vermogens, het benodigd aantal stroomgroepen en de juiste plaatsing van alle aansluitingen. Hiermee kunnen misverstanden voorkomen worden en dit zal uiteindelijk voor u als klant kostenbesparend werken.

Tevens bent u dan gegarandeerd van een elektra-installatie, gebouwd volgens de laatste technieken en middels de beste materialen.

Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV

Indien u meer informatie wenst - zowel op technisch als functioneel vlak - 
neem dan gerust contact met ons op. 
Wij staan u graag te woord.

“Onze engineers weten als geen ander de technische mogelijkheden te combineren met de uitdagingen van een champignonteelt in de praktijk„