Klimaat

Wij zijn ons terdege bewust dat een optimaal klimaat in een teeltcel of tunnel de sleutel is naar een perfect eindresultaat in de teelt. Middels de juiste calculaties en onze jarenlange ervaring streven wij naar een nagenoeg perfect systeem, wat bestaat uit alleen eersteklas materialen. Hierbij verliezen wij het kostenplaatje en het energie verbruik zeker niet uit het oog. 
Bespreek met ons de mogelijkheden die er zijn zoals het gebruik van bijvoorbeeld warmtepompen, zonnepanelen,  warme/koude opslag etc. 
Samen met u zorgen we voor een perfect klimaat zonder de mogelijkheden tot energiebesparing uit het oog te verliezen.

Luchtbehandeling

Onze klimaat units zijn echte “state of the art” producten, geproduceerd in onze eigen fabriek in Horst / Nederland. Alle componenten die wij toepassen, van ventilatoren tot inspectieluiken, zijn van eersteklas kwaliteit. Hierin doen wij absoluut geen concessies. 
Toegepaste materialen zijn aluminium en RVS. Aluminium kanalen, flenzen etc. bestaan uit hoogwaardig materiaal en laswerk. Draagframes zijn vervaardigd uit RVS of volbad gegalvaniseerd staal. 

Wanneer deze van toepassing zijn worden klimaatkamer, centraal kanaal en afzuigkanaal vervaardigd uit 40mm geïsoleerde sandwichpanelen. De overige componenten zijn, net zoals bij de klimaatunits, eersteklas componenten.

Limbraco_GTL_EUROPE-Pilzland-063.jpg

W-Installatie

Koel- en verwarmingssystemen kunnen wij nagenoeg als een volledig systeem aanleveren. Verdelers worden aangeleverd als complete skids, volledig bestaand uit RVS en voorzien van alleen de allerbeste componenten zoals pompen, kleppen, afsluiters etc.
Leidingwerk bestaat voornamelijk uit RVS en evt. PVC. De RVS leidingen worden meestal prefab door ons aangeleverd.

Belangrijk onderdeel van het gehele klimaatsysteem is ook de lage druk stoominstallatie. Het laatste wat u als klant wilt zijn ziektes in de teeltcellen of een slecht te sturen RV/vochtdeficit. Hiervoor dient een optimaal werkende lage druk stoominstallatie aanwezig te zijn. Dit systeem wordt door ons, geheel vervaardigd uit RVS, aangeleverd/geïnstalleerd. Kleppen zijn on/off, luchtgestuurd of modulerend. Dit veelal naar wens van de klant.

Limbraco levert ook de koelmachines, warmtepompen, verwarming- en stoomketels als u dit wenst. Wij werken alleen samen met de bekende topmerken.

Aanvoer van water blijft een belangrijke factor voor een optimaal teeltproces. Voor de juiste werking van een automatisch sproeisysteem is een constante wateraanvoer van zeer groot belang. Limbraco heeft hiervoor een perfecte drukverhoger skid in hun programma. Deze worden gecombineerd met een goede waterontharder en eventueel ontijzeringsinstallatie om aan de gewenste waterkwaliteit te voldoen. Hetzelfde geldt voor de waterreinigingsinstallatie.

Uw installatie blijft bij ons in goede handen

Tijdens maar ook zeker na de garantieperiode blijft uw installatie bij ons in goede handen.
Dit kan zijn voor een periodieke inspectie en/of onderhoud, maar ook voor het verlenen van service, mocht er onverhoopt een storing optreden.

In het geval van een urgente storing die niet kan wachten, is Limbraco 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

9.1 Mechanical Installation.JPG

Wilt u meer weten over een goed en vruchtbaar klimaat
Neem dan contact met ons op.

Ook na oplevering blijven wij u van dienst, met indien nodig verdere ondersteuning voor het optimaliseren van uw gehele productieproces