Klimaat

Limbraco realiseert zich als geen ander dat het klimaat in de compostbunker, tunnel of kweekcel het belangrijkste element is voor het kunnen behalen van het meest optimale resultaat. Alle berekeningen die noodzakelijk zijn om dit optimale klimaat te realiseren voeren wij zelf uit, geleid door vakmensen met jarenlange ervaring.


Alleen het beste is goed genoeg

Wij gebruiken alleen eersteklas materialen voor onze klimaatunits, luchtkanalen, deuren en stellingen. Hiermee kunnen wij een jarenlang probleemloos gebruik garanderen, met minimale downtime voor het reguliere onderhoud.

Een optimaal en energiezuinig ontwerp - met desgewenst toepassing van warmtepompen, warme/koude opslag en zonnepanelen - zal zorgdragen voor zo laag mogelijke energiekosten tijdens uw productieproces. Daarnaast draagt u hiermee uw steentje bij aan een beter milieu.

Limbraco BV

Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV

U blijft bij ons in goede handen

Ook na oplevering blijven wij u van dienst, met indien nodig verdere ondersteuning voor het optimaliseren van uw gehele productieproces. Wij zijn altijd bereid u te voorzien van advies en de laatste tips om zo te blijven zorgen voor een optimaal kweekklimaat.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud; zoals het controleren en afstellen van kleppen, temperatuurmetingen, luchtvochtigheid, CO²-gehalte en meer.

Wilt u meer weten over een goed en vruchtbaar klimaat
Neem dan contact met ons op.

“Ook na oplevering blijven wij u van dienst, met indien nodig verdere ondersteuning voor het optimaliseren van uw gehele productieproces