Machines

Automatiseren van de oogst blijft een continue proces. ‘Stilstaan is achteruitgaan’ vormt hierbij een treffende quote. Limbraco heeft daarom een breed scala aan machines ontwikkeld om het compostbedrijf en de kwekerij optimaal te kunnen mechaniseren.


Handmatige oogst

Voor de handmatige oogst hebben wij diverse praktische hulpmiddelen en machines in het assortiment, welke allemaal kunnen bijdragen aan het realiseren van een zo hoog mogelijk rendement tegen zo laag mogelijke arbeidskosten.

Ons aanbod bestaat uit eenvoudige plukwagens tot aan de moderne elektrisch/hydraulische pluktrollies. Deze trollies mogen we gerust ons paradepaardje voor de handmatige oogst noemen. Afhankelijk van de ruimte in uw plukcel, zijn deze trollies geheel aan te passen naar uw wensen. Deze elektrische of elektrisch-hydraulische lorries zijn in meerdere uitvoeringen te leveren, geheel naar uw behoefte en budget.

Hiernaast leveren wij alle verdere machines die nodig zijn voor het behalen van een optimaal resultaat: van het vullen van de cellen, de oogst en het wederom legen van de cel.

Denk hierbij aan opruwers, treklieren, leegmaak-lieren, doekenpoetsers en nog veel meer. Al onze machines worden naar uw wensen gefabriceerd.

Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV
Limbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV

Mechanische oogst

Ook voor de mechanische oogst kan Limbraco een zeer goede partner zijn voor uw bedrijf. Wij leveren én produceren voetjesrooiers, snijmachines, oogstbanden, uitlees- en sorteerbanden en elektrisch-hydraulische snijwagens.

Ook deze machines worden geheel in onze eigen fabriek te Horst (Nederland) gefabriceerd. Tevens worden zij hier ook getest en daarna bij de klant afgeleverd, indien nodig worden ze ook in bedrijf gesteld. Bij onze machines staat aftersales en service hoog in het vaandel: mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan staan wij altijd voor u klaar.

Voor periodiek onderhoud aan al uw machines bent u bij Limbraco ook aan het goede adres. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of kijk eens bij onze downloads voor de laatste productinformatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

 

Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.