Innovations to your success

Al sinds de start in 1970 staat Limbraco bekend om zijn innovatieve denkwijze. Door onze constante drive om te vernieuwen zijn al vele projecten succesvol gerealiseerd.
Opgericht in een levendig agrarisch gebied in Zuid-Nederland, heeft Limbraco zich snel kunnen specialiseren in het ontwikkelen van innovaties voor de gehele champignonsector.


Turn-key champignonkwekerijen

Wij ontwerpen en realiseren projecten voor de productie van paddestoelen in Nederland, maar voornamelijk ook wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van turn-key projecten; in teamverband met lokale aannemers óf het compleet in eigen beheer opzetten van champignonkwekerijen.

Wereldwijd staat ons team van ervaren en betrokken medewerkers ter beschikking voor het aanbieden van een totaalpakket aan diensten en producten. Van ontwerp tot en met de oplevering zijn uw wensen bij ons in goede handen. Tevens produceren en leveren wij alle machines, klimaatsystemen, computersystemen en overige benodigdheden voor een succesvolle en winstgevende teelt.

Tevens kunt u bij ons terecht met vragen over het upgraden van een bestaande kwekerij, om deze zo efficiënt en winstgevend mogelijk te maken.

Turn-key champignon kwekerijenTurn-key champignon kwekerijenTurn-key champignon kwekerijenTurn-key champignon kwekerijenTurn-key champignon kwekerijenLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BVLimbraco BV
Limbraco twee lagen systeemLimbraco twee lagen systeemLimbraco Harvesting robot

Ontwikkelen van nieuwe technieken

Limbraco hecht veel waarde aan het continue verbeteren en ontwikkelen van bestaande en nieuwe technieken. Voorbeelden hiervan zijn ons zeer succesvolle één-laag teeltsysteem en het hierop volgende twee-laag systeem, de elektrisch-hydraulische pluklorries en pluktrolleys welke leverbaar zijn in diverse uitvoeringen en prijsklassen. 


Wij zijn u graag van dienst bij het upgraden van bestaande projecten, uitbreidingsprojecten en het produceren en leveren van machines en andere benodigdheden. Dit alles om u te kunnen helpen bij het realiseren van jarenlange, succesvolle teelten.

Voor ons staat één ding voorop: “Innovations to your succes”

“Wij helpen u graag bij het realiseren van jarenlange, succesvolle teelten