Limbraco International BV. feliciteert Dinnissen Process Technology en Willeke Verdellen van Energetic Bokstraining met hun behaalde eerste plaatsen.
Ondanks dat we geen eerste zijn geworden was het voor ons een hele eer dat Limbraco werd genomineerd uit een lange lijst van prachtige Internationaal werkende bedrijven die Horst aan de Maas rijk is.
Hiervoor bedanken we Stichting Ondernemersprijs Horst aan de Maas #OHM17 die dit geweldige event weer perfect heeft georganiseerd, in de voorbereidingen alsook op de avond zelf. Prachtig hoe zij Limbraco International regionaal, alsook daarbuiten in de picture heeft weten te zetten.
Ook onze dank aan Kempen Communicatie welke Limbraco op een prachtige manier in beeld heeft gebracht middels het interview in de "Hallo" en de geweldige bedrijfspresentatie, die op de avond zelf werd vertoond TOP!! Onze dank gaat ook met name uit naar onze eigen medewerkers die op een geweldige manier hun betrokkenheid hebben getoond in de voorbereidingen en natuurlijk op de avond zelf.
Verder nog een laatste woord van dank aan alle bedrijven en organisaties waarmee wij ons zakelijk, of op welke andere manier dan ook verbonden voelen, en die middels de vele advertenties in de "Hallo" ons hebben gefeliciteerd met deze prachtige nominatie.

Hartelijk dank namens Limbraco International BV.

Onderstaand een link naar de bedrijfspresentatie die voorafgaand aan de uitreiking getoond werd.


Naar het nieuwsoverzicht Dit bericht delen