Werken bij

Limbraco groeit. Met 30 collega’s werken wij elke dag aan de toekomst van de champignonsector. Wij innoveren in alles wat we doen met een 100% tevreden klant als einddoel.

Wij ontwikkelen, bouwen en installeren al 50 jaar teelt- en oogstsystemen voor de paddenstoelensector over de hele wereld. Door processen van pluk- en snijbedrijven te innoveren, automatiseren en robotiseren brengen wij de kostprijs van onze klanten omlaag.

Om te kunnen innoveren moet je vertrouwen voelen en verantwoordelijkheid krijgen. Onze medewerkers krijgen daarom volop ruimte om fouten te maken, want juist dan ontstaan ideeën, creativiteit en innovatiekracht.

Bij Limbraco zijn we een (H)ECHT team en onze organisatie is zo plat als een dubbeltje. Wij geloven namelijk dat er in een innovatiecultuur geen plek is voor hiërarchie en we zijn er trots op, dat we échte innovatie weten te combineren met een hechte familiecultuur.

Ben je op zoek naar een baan in een internationaal opererende organisatie, waarbij in teamverband werken voorop staat? Zorg jij er samen met ons voor dat wij onze voorsprong op de markt behouden?

Dan dagen wij jou uit om te reageren op één van de onderstaande vacatures. Van een uitdagende functie op onze, in onze productiehal of in de buitendienst op locatie waar dan ook ter wereld.

Openstaande vacatures

Vacature: allround elektromonteur

Vacature: allround elektromonteur

Meer informatie

Vacature: allround installatiemonteur

Vacature: allround installatiemonteur

Meer informatie

Waarom vinden wij innovatie zo belangrijk?

Stilstand is achteruitgang, dat geldt voor onszelf én voor onze klanten. Wij innoveren echter niet alleen om de industrie en onze klanten vooruit te helpen, maar ook om onze medewerkers uitdagend en afwisselend werk te kunnen bieden.

Als jij iemand bent die vindt dat dingen moeten blijven zoals ze zijn omdat ‘we het altijd al zo doen’, dan pas je waarschijnlijk niet bij Limbraco. Wij bieden jou een werkplek met collega’s die niet vastgeroest zitten in ouderwetse gedachten en systemen. Wij geloven dat als alle neuzen dezelfde kant op wijzen, dat er niemand écht aan het denken is.

Innovatie gaat over techniek en over begrijpen hoe de wereld in elkaar zit. Je moet zien wat iedereen ziet en dan denken wat niemand denkt. Je moet lef tonen en doorzetten. Het kost tijd, geld en er gaat geregeld iets mis. Maar als het lukt, dan is dat het mooiste wat er is.

Het gaat niet om het verkopen van producten en diensten, maar om het helpen van klanten. Om innovatief te blijven is het belangrijk dat je niet verliefd wordt op je producten, maar op je klanten en hun uitdagingen.

Wij zien onszelf niet als uitvinders, maar zijn gewoon een hechte club van 30 mensen die dingen beter willen maken. Daarvoor vergelijken we onszelf niet met anderen, maar proberen we de beste versie van onszelf te worden.

Limbraco – Innovations to your success